products

Het aangepaste Meubilair van het Staallaboratorium, het Meubilair van het Laboratoriumbureau met Reagensrek

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: suclab
Certificering: SEFA SGS ISO9001 ISO14001 OHSAS
Modelnummer: standaard
Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: negotiation
Verpakking Details: export verpakkingen
Levertijd: 1 5working-dagen
Betalingscondities: TT LC
Levering vermogen: meer dan 10000 PCs per maand
Gedetailleerde informatie
Materiaal: al staal kleur: naar keuze
Maat: op maat gemaakt Scharnier: DTC-scharnier
Scket: standaard Reagensrek: 2 lagen
Hoog licht:

steel lab bench

,

laboratory workbench furniture


Productomschrijving

Het Meubilair van de laboratoriumsteun met het Meubilair van het het Staallaboratorium van het Reagensrek

Het werkbovenkant: De onderstaande opties zijn beschikbaar. Al laboratorium worktops is chemische bestand, hittebestendig, tegen oplosmiddel,
Zuur en alkali bestand, kras en bestand effectknipsel. Monolithische vlotte, niet-verblindende afwerking.

Phenolic bovenkanten: 13/16/19/25mm dikte van het chemische bestand laminaat van Wilsonart Chemsurf;
van 15/19/25 van mm van de het Laboratoriumrang van Belmax de dikte phenolic de harslaminaat.
Epoxyharsbovenkanten: 13/16/19/25mm Durcon Epoxyhars Worksurface.
van de het laboratoriumrang van mm Siruike van 16/19/25 de epoxyharsbovenkanten.
Ceramische bovenkanten: 20mm/30mm Ornices Ceramische het Werkbovenkant.
Trespabovenkanten: 13mm/15/19mm Trespa worktop.
Compacte bovenkanten: 13mm.

 

Beschrijvingen van Laboratoriummeubilair:

Productnaam Laboratoriummeubilair
Materiaal Staalstructuur
Grootte Algemene Aanpassing voor 3000L*1500W*850H (MM.).
Bankbovenkanten Gebruikend laboratorium speciale 12.7mm stevige fysiochemische raad, verdubbel dikke rand. Weerstand tegen zuur, alkali, corrosieweerstand.                                                                          
Kader 1.Full staalstructuur, kabinet met 1.0mm koudgewalste staalplaat door zich het integrale vormen;                                                                                                                                                           2.Smooth, om niet de hand, binnen een voorzijde en een achter rechte post, met versterkingen te kwetsen om de lagercapaciteit en het kabinet effectweerstand te verbeteren.
Kabinet Elke vervangstukken volgens het verschillende gewicht die met verschillende dikte van hoogte dragen - de kwaliteit walste staalplaat voor materiaal, oppervlakte na het inleggen koud, phosphating, eenvormige grijs-witte epoxynevel, mooie verschijning, speciale krachtpositie vereiste versteviger, kunnen zijn laadvermogen en antieffectvermogen de vereisten van het laboratoriumgebruik bereiken.
Deurcomité en Ladecomité Gebruikend interne en externe dubbel-laagstructuur, is de lade voor koudgewalste staalplaat door integraal die, de capaciteit van het steunlager sterk, na verbindingsplaat buigen, verbonden met het buitenpaneel van de lade via het boren van schroeven, Al mengsel in één harmonisch geheel vormen zich. verschijning, elegante verschijning.
Het kabinet van Grondplaat  Het koudgewalste staal door zich het integrale vormen wordt toegevoegd in de versterking om zijn lagercapaciteit te versterken, die plaat verhinderen spanning en misvorming.
Handvat Volgens klanteneisen met plastic binnen concaaf gesp of legerings mat handvat, mooie verschijning, vermenselijkt ontwerp. Het kabinetslichaam kan zijn volledig lege geopend, niet de middensteun. Het kabinet met geïntegreerd het vormen zich actief raad het aanpassen apparaat, beweegbare raad kan onophoudelijk stap zijn adjustabled.
Deur Meader Met aanraking kunnen de parels, de deur antibotsingslijm vastklemmen, verhinderen gesloten de deur wanneer de ladebotsing, slijtageoppervlakte het bespuiten laag en lawaai.
Beweegbare Achterraad Gebruikend beweegbaar type, is de vrije demontage opheffende type structuur, en geschikt voor het onderhoud van water, elektriciteit, verwerken de aardgasleidingen in gebruik enz.
Beweegbaar Laminaat Voeg versteviger toe, om zijn load-bearing capaciteit te versterken, verhinder de plaatmisvorming, staalplaten met speld, kan vrij worden gedemonteerd, kan ook de hoogte aanpassen.
Scharnieren 1750 al open typescharnier, corrosiebescherming, geen lawaai, kaatst niet, goede sterkte terug, gebroken niet, kenmerken met lange levensuur en andere.
Diamanier Uitstekende het tot zwijgen brengen sporen, om ervoor te zorgen dat de lade volledig, load-bearing en de misvorming wordt geopend. De lade is niet alleen de dagelijkse schakelaar zonder lawaai, maken meer gedrongen stevig, niet gemakkelijk misvormd.
Regelbare Voeten Vrije demontage, geleidelijke ononderbroken hoogteaanpassing.
Bumper Wanneer het sluiten van de deur en de lade, om botsing te verhinderen, draag oppervlakte het bespuiten laag en lawaai.

 

 

Foto's van Laboratoriummeubilair:

 

Het aangepaste Meubilair van het Staallaboratorium, het Meubilair van het Laboratoriumbureau met Reagensrek 0

Het aangepaste Meubilair van het Staallaboratorium, het Meubilair van het Laboratoriumbureau met Reagensrek 1Het aangepaste Meubilair van het Staallaboratorium, het Meubilair van het Laboratoriumbureau met Reagensrek 2

Contactgegevens
Jack

Telefoonnummer : 86-13829282393

WhatsApp : +13829282393