products

Van de de Structuur chemische Weerstand van het goede kwaliteitsmetaal van het het Laboratoriumwerkstation Duurzame het Laboratoriumbank voor Verkoop

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SUCLAB
Certificering: ISO9001: 2008 ISO14001:2004 OHSAS18001:2007 SGS SEFA
Modelnummer: Huazhijun-168
Min. bestelaantal: 5piece
Prijs: negotiation
Verpakking Details: DE UITVOERverpakking + TRIPLEX
Levertijd: 15 werkdagen
Betalingscondities: EXW, T/T
Levering vermogen: 3000 Stukken Elke Maand
Gedetailleerde informatie
Kleur: blauw, zwart, gery en wit (facultatief) Worktop: Phenolic Hars
kader: C-kader GROOTTE: 1000*750*850
MOQ: 1PC Type: Laboratoriummeubilair
Het verschepen: gewoonlijk door overzees leveringsdatum: 15days
Functie: chemische weerstand accessries: oogwas, dampuitlaat, reagensplanken en enz.

Productomschrijving

OEM paste Volledig Zuur Alkali de Weerstandschemisch product aan van de Staalstructuur

De Prijs van het laboratoriumwerkstation

 

Het Laboratoriumbank van het laboratoriumwerkstation voor Verkoopoverzicht:

Kiezend countertops van een juiste laboratoriumbank om met het maatschappelijke werk aan te passen, er verscheidene belangrijke elementen zijn in mening te houden:

1: strengheid van effect en schuring in het normale laboratoriumwerk.

2: bezettingsgraad van biologische agentia, bijtende chemische producten of voedsel behandeling tijdens de experimenten.

3: verschijning van het laboratorium

4: kosten van materialen

 

Het Laboratoriumbank van het laboratoriumwerkstation voor Verkoop Phenolic hars


De oppervlakten van de rendabele samenstelling van de Hoge druk Phenolic Hars zijn worden gemaakt bestand tegen chemische vlek en corrosie die.

 

Niet-poreus en niet geleidend, het sterke duurzame kwaliteiten toelaat het is om hoge effect en schok te weerstaan. Het is gemakkelijk

 

schoongemaakt met zeep en warm water.

 

Het Laboratoriumbank van het laboratoriumwerkstation voor Verkoopproductspecificaties:

Materiaal Metaal, hout, staal-houten roestvrij staal,
Kleur Bule, wit, groen, zwart, of aanpassing
Grootte Standaardgrootte, of volgens uw behoeften, kunnen wij naar maat gemaakt voor u
Structuur C-kader, h-Kader, opgezette Vloer -
Naar maat gemaakt Afmeting, Kleur en structuur
Worktop (1) Stevige kern fysico-chemische raad (12.7mm/17mm/19mm Shanghai VIA de stevige fysico-chemische raad van Azië of 12.7mm/17mm/19mm Ruixin stevige van de kernfysica en chemie raad), antibacterieel, gemakkelijk schoon te maken, werkende voorrand de scherpende machine (watermolen) is opgepoetst en mooi, vlot en kwetst niet de hand. De structuur is vast en compact, bestand tegen sterk effect, zuur en alkali, en heeft goede load-bearing eigenschappen.
(2) het keurt de plaatbovenkant van Shanghai Weisheng Aaike (12.7mm/17mm/19mm) goed, die antibacterieel en gemakkelijk is schoon te maken. Het is opgepoetst en opgepoetst door de rand malende machine (watermolen). Het is mooi en vlot, kwetst niet de hand, en heeft een vaste en compacte structuur. Sterke effectweerstand, zure en alkaliweerstand en goede ladings dragende prestaties.
(3) Epoxyharscountertop (binnenlandse epoxyharscountertop 15mm/19mm of Du anti-import epoxyharscountertop 15mm/19mm), antibacterieel, gemakkelijk schoon te maken, de opgepoetste voorrandbehandeling, mooi en vlot, kwetsen niet de hand, vaste en compacte structuur het zich tegen sterk effect, weerstand op hoge temperatuur, zure en alkaliweerstand en goede ladings dragende prestaties kan verzetten.
(4) Ingevoerde Nederlandse Trespa (13mm/16mm/19mm), antibacterieel, gemakkelijk schoon te maken, de opgepoetste voor malende machine van de randrand (watermolen), mooi en vlot, kwetsen niet de hand, vaste en compacte structuur, kunnen zich tegen sterk effect verzetten het zure en alkali bestand is en goede ladings dragende eigenschappen heeft.
(5) het keurt ceramische plaatcountertop, dikte 20mm, weerstand op hoge temperatuur, opgepoetst goed en opgepoetst, mooi en vlotte rand, kwetst niet de hand, vast en de compacte structuur, kan zich tegen sterk effect, weerstand op hoge temperatuur, zure en alkaliweerstand en goede ladings dragende prestaties verzetten.
(6) het keurt 25mm dikke MDF en 0.8mm dikke vernisje fysico-chemische raad goed van uitstekende kwaliteit. Alle secties worden met pvc-en rand behandeld die van uitstekende kwaliteit verzegelen de waterdicht maken. De vier kanten worden afgekant en gladmaken. Het is mooi en kwetst niet de hand. De structuur is vast en compact, en het kan zich tegen sterk effect en zure weerstand verzetten. Het alkali en heeft goede load-bearing eigenschappen.
Voor en achterstralen gelast door 30*60*1.5mm de vierkante staalpijp, de oppervlakte ingelegd is, phosphatized, elektrostatische 75um nevel van het oppervlakte de epoxypoeder, (bakselruimte) genezen 180 °C het op hoge temperatuur, zure en alkalicorrosieweerstand, vochtigheid, preventieroest, goede ladings dragende prestaties en lange levensduur.
Deur Het wordt gemaakt van 1.0mm dikke uitstekende kwaliteit koudgewalste die staalplaat, double-layered binnenkant en buitenkant, met geluiddicht materiaal wordt de gevuld, alle delen is gestempeld en gelast door matrijs, vlot het lassen en het oppoetsen procédé, geen braam en valse soldeerselverbindingen, bouwoppervlakte na het inleggen, phosphating, het epoxypoeder elektrostatische bespuiten, (bakselruimte) 180 ° C genezen het op hoge temperatuur, met zure en alkaliweerstand, vochtigheid en roest, lange levensduur, enz.
Kabinet 1.0mm wordt de dikke koudgewalste staalplaat van uitstekende kwaliteit gebruikt, zijn alle werkstukken gestempeld en gelast door matrijs, wordt het lassendeel gladgemaakt en opgepoetst, is het lassen vlot, zijn de lassenpunten vrij van bramen en vals lassen, en de oppervlakte van de structuur is ingelegd, phosphatized en epoxypoeder. Het elektrostatische bespuiten, (bakselruimte) 180 ° C genezen het op hoge temperatuur, met zure en alkalicorrosieweerstand, vochtigheid en roest, lange levensduur, enz.
Lade Het wordt gemaakt van uitstekende kwaliteit koudgewalste staalplaat met 1.0mm dikte, double-layered en het kromgetrokken die type, met geluiddicht materiaal wordt gevuld, alle werkstukken is gestempeld en gelast door matrijs, vlot het lassen en het oppoetsen procédé, geen braam en vals lassen van soldeerselverbindingen. De oppervlakte van de structuur is ingelegd, phosphatized, en bespoot elektrostatisch met epoxyharspoeder. (Gebakken ruimte) wordt genezen bij op hoge temperatuur van 180 ° C. Het heeft de voordelen van zure en alkaliweerstand, vochtigheid en roestpreventie, en lange levensduur.
Actieve rugplank gestempeld met 1.0mm de dikke uitstekende kwaliteit koudgewalste staalplaat, de oppervlakte ingelegd is, phosphatized, de elektrostatische behandeling van de poedernevel, (bakselruimte) genezen 180 °C het op hoge temperatuur, met zuur, alkali, brand, vochtigheid en andere functies; De afneembare activiteit maakt het gemakkelijk om water, elektriciteit, gas en andere pijpleidingen te herstellen, dat aan de speciale werkomgeving van het laboratorium voordelig zijn.
Handvat 1. Het chroomhandvat van de Clegering, mooie verschijning, gebruikersvriendelijk ontwerp;
2. Het concave korte handvat van de aluminiumlegering, mooie verschijning, gebruikersvriendelijk ontwerp.
3. Het keurt het handvat van de aluminiumlegering, vorm zich vormt, chemische behandeling op de oppervlakte, corrosieweerstand, mooie verschijning en vermenselijkt ontwerp goed.
Diaspoor 1. Het stille drie-sectie diaspoor, de vorm, de oppervlakte vormen zich met epoxypoeder wordt bespoten, de corrosiebestendige, goede load-bearing pullable prestaties, vrij en geen lawaai die, die kunnen automatisch terugvloeiing in 90mm uitstrekken zich, zonder de lade één voor één te raken. Alle laden zijn handig voor handbediende punten en zijn geschikt voor gebruik in deze speciale werkomgeving in het laboratorium.
2. Het keurt de uitstekende kwaliteit koudgewalste vorm van de staalplaat voor het éénmalige vormen met slijtvaste riem goed die het nylon spoor van de wieldia gieten. De oppervlakte wordt elektrostatisch bespoten met epoxyharspoeder, corrosiebestendige, goede load-bearing pullable prestaties, vrij en geen lawaai, zacht in de waaier van 90mm de lade automatisch kan zijn reflowed zonder het moeten alle laden sluiten één voor één, wat voor het personeel van de handbediende artikelen om in de speciale werkomgeving van het laboratorium geschikt is worden gebruikt.
Scharnier 1. Self-closing legeringsscharnier, wordt de deur geopend [175°], is de automatische reactie stil gesloten, is de verschijning mooi, geen lawaai, corrosieweerstand en lange levensduur;
2. Scharnier: Het keurt 304#-roestvrij staalhoogte goed - kwaliteitsscharnier, die de voordelen van corrosieweerstand, vochtbestendigheid, roestpreventie en lange levensduur heeft.
3. Regelbare voeten: de speciale anticorrosieve schroef van het voet nylon gietende roestvrije staal, load-bearing, vochtbestendig, rust-proof, antislip, antibacterieel, kan de hoogte van kabinet 3050MM volgens de binnenvloer aanpassen; de verschijning is mooi, wordt het ontwerp vermenselijkt.

 

 

Het Laboratoriumbank van het laboratoriumwerkstation voor Verkoop Chinese Professionele Fabrikant

 


1. Vijftien jaar ervarings in de ESD bank van het Laboratoriumwerk


2. Adequate voorziening van producten


3. Professionele niet genormaliseerde douane


4. Koudgewalst staalmateriaal


5. Facultatieve delen voor multifunctioneel gebruik


6. De producten volgen GB3007-97 en antistatische norm Engels-61340.


7. De werkbank is permanente gecentraliseerde antistatisch, afsneed headstream van de statische bedreiging van de producten.

 

 

Het Laboratoriumbank van het laboratoriumwerkstation voor Verkoopspecificatie

 


1. De banksupports+back Vliegtuig + Front Beam van het laboratoriumwerk voor Gecombineerde, Geschikte demontage en assemblage


2. Hoogte Regelbare Waaier van: 670~1120mm


3. Eenvormige Lading, Statische Lading: 500kg, Dynamische Lading: 300kg


4. Alle het werkeenheden kunnen met antistatische bevers worden uitgerust, met het gebruik van verbeterd metaal kan de voetkop verbeteren

 

lagercapaciteit van werkende lijst

 

        

Beelden:

Van de de Structuur chemische Weerstand van het goede kwaliteitsmetaal van het het Laboratoriumwerkstation Duurzame het Laboratoriumbank voor Verkoop 0

 
Bedrijfprofiel:
 

 Van de de Structuur chemische Weerstand van het goede kwaliteitsmetaal van het het Laboratoriumwerkstation Duurzame het Laboratoriumbank voor Verkoop 1

 

Van de de Structuur chemische Weerstand van het goede kwaliteitsmetaal van het het Laboratoriumwerkstation Duurzame het Laboratoriumbank voor Verkoop 2

 

Contactgegevens
Jack

Telefoonnummer : 86-13829282393

WhatsApp : +13829282393