products

Antizuur en Akali-van het het Laboratoriummeubilair van de Schoolwetenschap het Traditionele Ontwerp

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SUCLAB
Certificering: SGS ISO9001 ISO14001 OHSAS
Modelnummer: SUCLAB078B
Min. bestelaantal: 2 stuks
Prijs: negocation
Verpakking Details: Het pakket van het de uitvoertriplex
Levertijd: 15 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 90000n PCs
Gedetailleerde informatie
Algemeen gebruik: Commercieel Meubilair, het meubilair van het de chemielaboratorium van het schoolmeubilair Materiaal: FRP-Materialen
Functie: De werkplek voor alle laboratoria, Werkplek, de Zaal van het Chemielaboratorium Meubilair, Laborator Structuur: Vloer - opgezette Structuur
Handvat: FRP Toepassing: Mijn, Laboratorium, School, Insitutions.etc, benchtop, kabinet
naam: Mijnlaboratorium, laboratoriummeubilair, het Anticorrosieve Kabinet van de Substantieopslag dat in u kenmerk2: vuurvaste, chemische corrosie, Weerstand tegen zure en alkali, Gemakkelijke Schoon
Hoog licht:

chemistry lab bench

,

lab island table


Productomschrijving

Vlam - vertrager & het Anti Zure Akali-Meubilair van het het Meubilairfrp Laboratorium van het Chemielaboratorium voor Mijnlaboratorium

 
 

. FRP-de SPECIFICATIES van de laboratoriumbank:

 

 

Productnaam Laboratoriumwerkbank
Structuur

Vloer - opgezette Volledige FRP-Werkbank

Traditioneel ontwerp met ruime bergruimte

Naar maat gemaakt Afmeting
Kleur
Worktop

1) De dikte EPOXYhars van FRP of 16 mm/19mm/25mm-, Zwarte Kleur

2) 304 ROESTVRIJ STAALdekking met 25mm diktemdf of Spaanplaatkern

3) 19mm diktewilsonart CHEMSURF/Wilsonart Physurf/Beschermer

4) 19mm dikte Formica Chemtop

5) HET WERKbovenkant: 20mm dikte van de waarvan oppervlakte van de Laboratoriumkeramiek hoogst bestand tegen chemische producten en passend voor laboratoria die zeer agressieve producten gebruiken. Dit is uiterst harde materiële bestand en bestand tegen krassen tegen hoge temperaturen. De kleur: Zwart

 

Kabinet

Worktops zal door zwaar boven 500 kg worden gesteund

 

 

 

Het kaderwerk zal in twee hoogten, 750mm voor zittingshoogte en 900mm voor bevindende hoogte beschikbaar zijn. Het verticale lidkader zal met CNC sloeg groeven voor planken/hangende kabinetten zijn. Het totale kader behalve voorzijde en rug zal in één stuk zijn.

Handvatten Geïntegreerd met deur en lade/Plastic/304-Roestvrij staal
Reagensplank FRP
Toebehoren
Tapkraan Het messingslichaam met ceramische klepkern bedekte met epoxyharspoeder met een laag.
Gootsteen Pp-gootsteen; ceramische gootsteen; epoxyharsgootsteen.
Contactdoos De elektrische contactdozen, de elektrische stroomonderbrekers en de telefoon en de computerafzet worden op dit elektrodietrunking gevestigd van pvc wordt en aan de planken verticale steunen wordt verankerd gemaakt die
Druppelkoppen De druppelkoppen kunnen in verschillende vormen en materiaal afhankelijk van hun plaats en taak worden gemaakt.

. FRP-het voordeel van de laboratoriumbank:

1. De proefbank wordt gemaakt van materiaal van het polymeer het samengestelde blad door hoge druk thermosetting van machine en materiaal. Het heeft de volgende kenmerken:

Waterdicht en anti-condensatie, weerstand op hoge temperatuur, anti-kras en slijtageweerstand, zure en alkaliweerstand, corrosieweerstand, anti-veroudert, lange levensduur (tot meer dan 10 jaar), vlam - vertrager, milieubescherming, eenvoudige demontage (kan herhaaldelijk worden geïnstalleerd en gedemonteerd, schade en geen misvorming zal veroorzaken), flexibele kleur passende en andere adva

 
2. Productvereisten: intern en het buitenoppervlak van het product zal helder, vlot en vlot zijn, zonder weg het vallen, het borrelen, inkeping en oppervlaktekras, het kuiltjes maken in, barst en rand, geavanceerde technologie, mooi en duurzaam.

3. kraanvereisten: de kraan moet, zonder naad in één keer worden gevormd, vlotte binnen en buitenoppervlakte, zijlekkage van oplossing etc. verhinderen.

4. De lagercapaciteit van het product is tot 400~500KG, en de dikte van het materiaal nadat het vormen ≥4mm is.

Er is geen extra laag binnen de vormende producten, en de binnen en buitenmaterialen zijn hetzelfde.

De productdichtheid zal 1.809g/cm2 bereiken en zal aan de nationale inspectienorm voldoen (GB/T 1033.2-2008).

De thermische misvormingstemperatuur (1.8mpa) > 180℃, voldoet aan de nationale (GB/T 1634.2-2004) inspectienormen.

De horizontale verbrandingsprestaties bereiken HB niveau en voldoen aan de nationale (GB/T 2408-2008) inspectienorm.

Het testrapport van de nationale testende afdeling met CMA of CNAS-kwalificatie die aan de bovengenoemde voorwaarden voldoen zal worden verstrekt.

5. CNC het materiaal is gevormd met diepteafwijking ≤2mm, hoogteafwijking ≤1mm, gespleten naad ≤1.3mm; De lade verzakt ≤4.2mm; Perpendicularity van aangrenzende kant: diagonaal van lijst, diagonaal van vakje lichaam 1000mm≤1mm, 2000mm≤1mm, 3000mm≤2mm; Vloersaldo ≤0.4mm.Door en kader, deur en deur, deur en ladehiaat, interval 12mm;

Doet FRP-vlam - vertragersanticorrosion proefbank de nationale milieubescherming chemische prestatietest van materiaal testende instellingen ontmoeten: het zwavelzuur (98%), zoutzuur, salpeterzuur (37%) (65%), natriumhydroxyde (40%), carbontetrachloride, azijnzuur (99%), waterstofperoxyde (3%), natriumsulfide verzadigde vloeistof, formaldehyde (37%), fenol, fosforzuur (85%), fluorwaterstofzuur (48%), en andere 12 het chemische testen, testresultaten is geen duidelijke verandering.

 

三. Productvergelijking in de huidige markt:

Tekort van het de classificatie het huidige product van de productstructuur

Het staal en het houten probleem van de structuurinstallatie, vervoersproces zijn gemakkelijk, niet waterdicht, niet vochtbestendig, niet anticorrosief te beschadigen.

Gemakkelijk om tijdens vervoer te beschadigen die, niet waterdicht, niet vochtbestendig, niet anticorrosief de installatieprobleem van de aluminiumstructuur, dragen niet.

Al staalstructuur is gemakkelijk om tijdens vervoer worden samengeperst en te misvormen.

Pp-de structuurkleur enig (slechts twee soorten grijs en wit), niet bestand tegen temperatuur, niet bestand tegen kras, kras kan niet worden hersteld.

Momenteel, is de handverrichting op de markt, de productkwaliteit niet stabiel, is de productiecyclus lang, onbekwaam aan massaproduktie.

FRP-vlam - vertrager en anticorrosieve proefbank om de tekorten van de bovengenoemde producten op te lossen en de tekorten van handglasvezel te realiseren niet zijn geproduceerde kunnen de massa, en de productenvlam - vertrager.

 

 

 

四. FOTO:

 

 

Antizuur en Akali-van het het Laboratoriummeubilair van de Schoolwetenschap het Traditionele Ontwerp 0

 

 

Contactgegevens
Jack

Telefoonnummer : 86-13829282393

WhatsApp : +13829282393