aboutus

JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD

JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD
1 2 3 4 5
JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: SUCLAB
Aantal werknemers: 200~500
Jaarlijkse omzet: 1800000-5000000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

De Technologieco. van Jiangxihuazhijun, Ltd is een fabrikant die zich in de productie en de verkoop van laboratoriummeubilair en reinigingsmateriaal specialiseert, met 15 jaar van het maken van ervaring. hoofdproducten die includeing: laboratoriummeubilair, laboratoriumwerkbank, laboratoriumbank, laboratoriummeubilair, laboratoriumwerkbank, de kap van de laboratoriumdamp, van het de kastlaboratorium van de laboratoriumdamp de functiekabinetten, laboratoriumtoebehoren, pasdozen, luchtdouches, schone banken. Na 15 jaar van stabiele ontwikkeling, heeft de groep nu de moderne fabriek bouw van 30.000vierkantemetersenmeer dan200teamsvan uitstekende kwaliteit, heeft onze fabrikant opeenvolgend Duits en Italiaans productiemateriaal en productieprocessen, geïntroduceerd en strikt de normen van het kwaliteitsbeheersysteem uitgevoerd. Volgens de speciale het werkvereisten van het laboratorium, is de groep geëngageerd aan de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van producten die aan nationale normen voldoen. De kwaliteit en de smaak van de producten kunnen aan de individuele behoeften van verschillende consumentenorganisaties voldoen. De groep heeft altijd de ondernemersgeest van „het creëren van experimentele stijlen en het vestigen van wetenschappelijke onderzoeksfondsen“ aangehangen. Voor het gemak van klanten, zijn vele takken en bureaus opstelling in vele steden in het vasteland geweest, en de producten worden verkocht aan grote steden in het land, Europa, Amerika en andere globale regio's. Alle werknemers van de groep zullen oprecht met vrienden van alle gangen van het leven met uitstekende kwaliteit blijven en gestadig vorderen en samenwerken
 

 

 

China JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

China JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1
  
China JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

China JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

 
China JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

China JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1
 
China JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

China JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

Geschiedenis

1.   De fabriek werd gevestigd 15 jaar, de gevestigde houten fabriek van het laboratoriummeubilair. Het fabrieksgebied is meer dan 30000 vierkante meters. Hoofdzakelijk makend al houten laboratoriummeubilair, meubilair van het staal houten laboratorium en het volledige staal en kabinet van het roestvrij staallaboratorium, pp-laboratoriumkabinet, frp laboratoriumkabinetten, cleanroom kabinetten enz.
 
2.  De fabriek vestigde volledige furnitures van het staallaboratorium. de kabinetten van het staal houten laboratorium en cleanroom materiaalfabriek. Het fabrieksgebied is meer dan 30000 vierkante meters. Hoofdzakelijk makend het volledige meubilair van het staallaboratorium en dampkap, het volledige kabinet van het staallaboratorium, van het meubilairkabinetten van het staal houten laboratorium de veiligheidskabinet, schone bank, het kabinet van de luchtdouche, overdrachtvenster, roestvrij materiaal enz.
 
3. Fabriek gevestigde pp-het materiaalfabriek van het laboratoriummeubilair en frp de fabriek van de dampkap. Het fabrieksgebied is meer dan 10000 vierkante meters. Hoofdzakelijk makend ppl laboratoriummeubilair en fumehood, pp-laboratoriumkabinet, frp dampkap enz.
 
 
De fabriek kan het meubilair van het het meubilairpp laboratorium van het staallaboratorium, houten laboratoriummeubilair, staal en houten laboratoriummeubilair, het meubilair van het roestvrij staallaboratorium, de kap van de staaldamp, pp-dampkap, frp dampkap, ductless dampkap, cleanroom materiaal en manufactiurer van het laboratoriumkabinet maken, nieuwe en oude klanten walmly welkom heten om zaken te bespreken.
 
 
Http://www.laboratoryworkbench.com
 
 
China JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Dienst

De Technologieco. van Jiangxihuazhijun, Ltd is de fabrikanten van het laboratoriummeubilair, de fabrikanten van de laboratoriumwerkbank, de kapfabrikanten van de laboratoriumdamp. het specialiseren vanzich de fabrikanten van het laboratoriummeubilair, manufaturers van de laboratoriumwerkbank, de kapfabrikanten van de laboratoriumdamp. en met 15 jaar fabrikanten van het laboratoriummeubilair, de fabrikanten van de laboratoriumwerkbank, de ervaring van de kapfabrikanten van de laboratoriumdamp. Na 15 jaar fabrikanten van het laboratoriummeubilair, de fabrikanten van de laboratoriumwerkbank, van de kapfabrikanten van de laboratoriumdamp de stabiele ontwikkeling, heeft de groep fabrikanten van een nu de moderne laboratoriummeubilair, de fabrikanten van de laboratoriumwerkbank, de kapfabrikanten van de laboratoriumdamp de bouw van 30.000 vierkante meters en meer dan 200 teams van uitstekende kwaliteit, de fabrikanten van de Laboratoriumwerkbank heeft opeenvolgend Duits en Italiaans productiemateriaal en productieprocessen, geïntroduceerd en strikt de normen van het kwaliteitsbeheersysteem uitgevoerd. Volgens de speciale het werkvereisten van het laboratorium, is de groep geëngageerd aan de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van de fabrikanten van het laboratoriummeubilair, de fabrikanten van de laboratoriumwerkbank, de kapfabrikanten van de laboratoriumdamp die aan nationale normen voldoen.

 

Http://www.laboratoryworkbench.com

 

 

China JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

HUAZHIJUN het BEDRIJFteam bestaat hoofdzakelijk uit de volgende afdelingen:

 

 

 

HUAZHIJUN CO. VAN HET LABORATORIUMmateriaal, LTD

1

Beheersdeparment

Het leveren van personeelsruggesteun
2

Financiënafdeling

De planning van en het houden van bedrijfgeld.
3 R&D-afdeling

Het leveren van al ontwerp van het meubilairmateriaal aan onze cliënten.

 
4

De afdeling van het techniekbeheer

Supervison voor alle projecten.

 
5 Productieafdeling,

er zijn meer dan 200 arbeiders in onze fabriek.

 
6 Aankoop department8

8 personeelsleden in deze afdeling om materiële hoeveelheid ervoor te zorgen.

 
7 Marktingsafdeling

er is meer dan 18 verkoop in deze afdeling.

 
8 Internationale afdeling

Het leveren verkoopt over de hele wereld en onderhoudt alle producten aan. 8 verkoop.

9 De afdeling van de klantendienst

Het leveren van de Dienst na het saling

 
 
Waarom om HUAZHIJUN te kiezen?

1. Het is een professionele fabrikant in laboratoriummeubilair, OEM & ODM wordt de dienst aangeboden. Wij zullen nieuwe tendens absorberen blijven, die nieuwe technologieën onderzoeken, gebruikend nieuwe materialen om u te verstrekken een nieuw laboratoriummilieu.

  

 

Http://www.laboratoryworkbench.com
China JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China JIANGXI HUAZHIJUN TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens