Thuis

Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd

Bedrijfprofiel
   Het Materiaalco. van het Huazhijunlaboratorium, Ltd is een fabriek van de groep van HK succezz, is het een professioneel laboratoriummeubilair en het bedrijf van de dampkap, met inbegrip van laboratoriummeubilair, pp-laboratoriummeubilair, het meubilair van het staallaboratorium, dampkap, dampkabinet, dampkast, pp-dampkap, pp-dampkabinet, pp-dampkast, pp-dampkap, pp-dampkappen, pp-dampkast, pp-dampkabinet, pp-de kap van de laboratoriumdamp, pp-de kast van de laboratoriumdamp, het kabinet van de laboratoriumopslag, de reeks van laboratoriumtoebehoren, die planning ontwerpt, productie, die high-tech school gemeenschappelijke onderneming saling op grote schaal.
   Het Materiaalco. van het Huazhijunlaboratorium, Ltd, na vijf jaar van regelmatige ontwikkeling, het heeft nu 50000 vierkante meters van moderne installatie en bevat meer dan 200 professioneel R&D team, ontwerpers, managers, verkoop van de elite van het team van uitstekende kwaliteit, en Duitsland, Italië geavanceerd productiemateriaal en productieprocessen, heeft het bedrijf strikt geïntroduceerd om internationaal de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 uit te voeren. Het bedrijf hangt altijd „het Creëren van Laboratoriummerk aan, dat de Industriepionier maakt.“ ondernemingsgeest, verkopende producten in nationale grote steden, de gebieden van Hongkong, van Macao en van Taiwan, en de Verenigde Staten, Europa, Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Alle werknemers zullen blijven gestadig vorderen, uitstekende kwaliteit, de primitieve integriteit op gelete vrienden van alle gangen van het leven om in vertrouwen samen te werken, wederzijds voordeel en win-win.
 
ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team
1. Huazhijunco., Ltd werd etc. opgericht in 2010, de gevestigde houten fabriek van het laboratoriummeubilair. Het fabrieksgebied is meer dan 20000 vierkante meters. Hoofdzakelijk makend al houten laboratoriummeubilair, meubilair van het staal houten laboratorium en houten laboratoriumkabinet enz.
 
2. Wij vestigden al het meubilair en cleanroom van het staallaboratorium materiaalfabriek in 2012. Het fabrieksgebied is meer dan 30000 vierkante meters. Hoofdzakelijk makend al meubilair en het fumehood van het staallaboratorium, al kabinet van het staallaboratorium, veiligheidskabinet, de schone bank, kabinet van de luchtdouche, overdrachtvenster, roestvrij materiaal enz.
 
3. Wij vestigden pp-het materiaalfabriek van het laboratoriummeubilair en frp de fabriek van de dampkap in 2013. Het fabrieksgebied is meer dan 1500 vierkante meters. Hoofdzakelijk makend ppl laboratoriummeubilair en fumehood, pp-laboratoriumkabinet, frp dampkap enz. 
 
Wij kunnen het meubilair van het het meubilairpp laboratorium van het staallaboratorium, houten laboratoriummeubilair, staal en houten laboratoriummeubilair, het meubilair van het roestvrij staallaboratorium, de kap van de staaldamp, pp-dampkap, frp dampkap, ductless dampkap, cleanroom materiaal en manufactiurer van het laboratoriumkabinet maken, nieuwe en oude klanten walmly welkom heten om zaken te bespreken.
Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd Huazhijun Laboratory Equipment Co., Ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : SUCLAB

Aantal werknemers : 200~500

Jaarlijkse omzet : 1800000-5000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Het Meubilair van het staallaboratorium voor verkoop Van goede kwaliteit Het Meubilair van het staallaboratorium voor verkoop Van goede kwaliteit Het Meubilair van het staallaboratorium voor verkoop
Het Meubilair van het chemielaboratorium

Volledig van het Meubilair Kleurrijk Worktop pp van het Polypropyleen Chemisch Laboratorium de Druppelrek

Van het het Bureaumeubilair van het hoogte Regelbare Laboratorium het Eilandbank 2 van de Reagenslagen Plank

Vloer het Opzetten Materiaal van de Laboratorium het Werkende Lijst pp voor de Klasse van de Universiteitsbiologie

Het chemische Bestand Meubilair C van het Chemielaboratorium/Koudgewalst het Staallichaam van H Kader

De Kap van de staaldamp

De zuurvaste Kap van de Staaldamp, Volume van de de Kast0.5m/s Lucht van de Metaal het Chemische Damp

12.7mm Worktops Chemisch Regelbaar de Luchtvolume van de Dampkap tot 0.5m/S

Het aangepaste Volume van de de Kappen0.5m/s Lucht van de Laboratoriumventilatie met Kabinet

Van het de Kaplaboratorium van de Chemstrydamp het Kabinet van de het Materiaalventilatie met Schakelaars/Machtscontactdozen

Houten Laboratoriummeubilair

Het Meubilairbank van het wetenschaps Houten Laboratorium Al Staalkader voor Chemisch Laboratorium

Chemisch Houten Laboratoriummeubilair, de Bank van het Laboratoriumeiland met Reagensplank

Houten het Laboratoriummeubilair van het staalc Kader, Tegen Hoogste Eilandlijst voor Laboratorium

Fysico-chemisch Houten Laboratoriummeubilair, 12.7mm de Lijst van het het Laboratoriumeiland van de Raadswetenschap

Vraag een offerte aan

| Sitemap

China Goed Kwaliteit Het Meubilair van het chemielaboratorium Leverancier. Copyright © 2017 - 2019 chinafumehood.com. All Rights Reserved.